Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gulle dig, svärmor!

Gulle dig, svärmor! som är så rar
och som är så hänsynsfull
och aldrig, aldrig trampar på
det som är jag.

Gulle dig svärmor! som vågar säga Nej,
jag orkar och hinner inte så bra
den här veckan, men kanske
kommer vi nästa.

Gulle dig svärmor! att du alltid
har visat så stor respekt
för mig och också för dina
barnbarn.

Gulle dig svärmor! om en kaktus var
så mjuk och go som du
så hade jag gärna haft en svärmorskudde
i min ägo.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP