Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rena ungdomen!

Nejdå
jag mår så bra så bra
och är inte svullen alls om fotlederna annars
det är bara för jag har suttit så mycket i jul

och lite rynkor är väl inget att hänga upp sig på
(och valkarna
nej jag sa inget
men ändå)

en promenad kanske

för det är väl ingen ålder på en häst
att vara 40 +
och man är så ung som man känner sig.

Tur att jag fick sån fin hudkräm
av de tyska gästerna sist!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2009-03-31 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP