Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett par som jag vet

Hur kan du tro
att det inte känns
eller

hur kan du tro
att det inget gör
eller

hur kan du tro
att inget märks
eller

hur kan du tro
att ingen störs
eller

har du glömt
hur många månader
jag grät

fast inget hade hänt
egentligen

har du glömt
hur svårt det var att limma
ihop skärvorna

av vi.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-31 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP