Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilsundret!

Ur kokongen kravlar fjärilen ut
men ingen kan fatta hur det går till
att detta förtvivlat fula
på några sekunder ska förvandlas
och genom det första andetaget
fylla alla kanaler i vingarna
så de spänns ut och kan börja skimra
i solen medan de torkar.

Så hastigt lyfter den och fladdrar iväg!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-31 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP