Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absolut klarhet är en lika skygg som väldig upplevelse


Själsligt blidväder


Jag reser mig ur mossan, reser mig
bland åldriga tallar, stenar och dofter

tankarna har tystnat


Himlen lovar storm
men stillheten inom talar om solsken

om gryning och skymning
utan att nämna passager av
timmar, dagar eller år

blott stunders
flyktiga passage

namnlösa stunders






Fri vers av Gawain VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-01 14:39



Bookmark and Share


  Söder
utomordentligt skönskrivet!
insikter tinar i lugnet av skogens väldighet.
2009-04-01

  lodjuret/seglare VIP
jag tycker om texten, stämningen och lugnet
ger den därför också trenne kantareller
2009-04-01

  L Patrik W Johansson VIP
Lysande, läs gärna min Pastoral, frände

Be well,
LPatrikWJ
2009-04-01

  Carola Zettergren
UNDERBART BRA!!!
2009-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP