Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan besvikelse

Har du kläder på dig

Ja givetvis

Varför är du naken då

Det har inget med kläder att göra

Jag ser rakt igenom

Ja, du gör det

Skrämmer det dig

Skrämmer det dig

Nej, det är mest intressant

Har du aldrig sett någon naken innan

Nej, jag tror inte det

Men om jag inte var naken så hade du ju inte sett mig

Det är sant

Därför är jag naken

För att jag skall se dig

Ja, sen får du välja själv

Välja vaddå

Om du hellre vill ha mig påklädd som alla andra




Övriga genrer av Emma_med_t
Läst 982 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-13 16:05



Bookmark and Share


  ordterroristen
intressant omväxlande dialog, tycker vi mkt om!
2007-05-24

    Mr.painter
BALOOOOOOOOO SÅ BRA KANON
2007-05-23

  Andreas A
V ad skrämmer dig?
A tt kanske vara som en öppen bok för andra?
C yklandes genom raderna, avslöjar du allt?
K anske inget skrämmer dig?
E ller?
R ätt lr fel?
T ill dig från mig, en (5) för en mycket fin text..
!

^.^
2006-11-30

  Christian_H
Vacker bild till en lika vacker dikt. Du fångar verkligheten så bra i denna.
Lättläst och berörande. Jag fick en känsla av glädje och längtan när jag läste detta. Du strålar i denna.
2006-10-19

    Toro
Det börjar som en häftig dialog som smäller till en som en örfil med sista raden.
De här tyckte jag om
2006-10-02

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Bra dikt, häftig Hehe:p
2006-08-07

    lillebror
oj, det var fint. det liksom växte fram.. först känns det mest som ett intressant upplägg men det kommer succesivt över en och.. ja, väldigt fint.
2006-07-15

  aftermath
perfekt på t-banan istället för reklam.
gjutet i herr och damtidningar.
mycket bäst!
2006-06-26

  Patrik G
Den var bra. Vackert, att verkligen se igenom fasaden av "vad man är". Gillar:) annorlunda vad man brukar läsa här.
2006-06-07

    C/O
Klockrenhet!
2006-05-23

  S.C.
Du får fram en fin dualism. Ett sätt att förhålla sig till världen såväl som din närmsta. En tankeparadox.. Bra jobbat där! Och juste sen är det vackert också :)
2005-09-23

    pepsitjej
Häftig dikt men bra :)
2005-09-17

  Daniel_78 VIP
instämmer, du skriver sköna texter!
2005-09-14

  Martina_T
Som sagt : Coolt skriven!

/M
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Emma_med_t