Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter julen

Efter julen hittade jag nötterna
som jag glömt ta fram
och vi mumsade en dag på fikon
och en dag på dadlar

pepparkakshuset som vi inte hann baka
förrän efter nyår blev inte dammigt
det blev inte dammigt alls i år
så det kan vi hugga in på snart

julmust på rea och fläskfärs av skinka
och vörtbröd med russin...
Idag bjöd vi på mandelmusslor och glass
och de gick också ner.

Jag längtar efter fisk och efter semlor...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-27 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP