Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte barnen...


Vem vinner på jobbet!

Jag drömde om en kollega
som inte finns
och hon blev jättearg på mig
i min dröm

för jag hade gått in
och satt mig
hos en patient hon hade hand om
och bara pratat lite

och då kände jag en trötthet
ska vi bevaka våra intressen
så hårt även i drömmarna
då vill jag inte vara med.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 07:49



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Många budskap kommer till oss just genom våra drömmar.
Ha det gott//Carola
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP