Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bubblar upp ibland...


Livslusten.

Den sitter mitt i magen
en liten smula kol
som glöder och som värmer mig

så börjar den att växa
och jag blir glad och varm
och andas djupa andetag igen

en eld har jag i magen
en liten lyckoeld
som bara vill att jag är glad att leva!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP