Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när din röst når mig

 

 

skärvor av tid
sönderslagna
besökta av mig


den stund då helheten dog
för att återuppstå
en kort sekund


när din röst når mig
från en plats jag inte känner
men söker




Fri vers av kath
Läst 209 gånger
Publicerad 2005-09-15 07:16



Bookmark and Share


  karenina VIP
lugn, fin.. når mig på ett djupare plan.. ger mig bilder o tankar
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath