Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kusin

Jag minns en kusin
som vi hade till låns
och jag har en bild i mitt album

För oss som var barn
var du lika mycket värd
fastän du var ett lånebarn

Det är varma sommarminnen
som omgärdar oss i en dåtid
mina syskon och jag och du

Vi klättrade i höet
och läste serier i vävstugan
och drog upp maskrosor för pengar

Det begärdes mer av dig
än vad vi behövde göra-
jag minns när vi plockade hallon

Men jag minns aldrig nånsin
att jag tänkte på att du
inte var ett barn "på riktigt".

Sen försvann du från vårt liv-
Var är du nu min lille kusin?
Kommer du nån gång ihåg oss?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP