Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad det var skönt när det var klart...


körkort 2004

Jag är en åsna-
jag heter ju så-
och nu står jag och plågas
mellan hötapparna!


"Det värsta som finns är en
som ligger precis under
hastighetsgränsen"

"Nu kör du 52 igen,
det åker du på, du kan gott köra 45
låt dig inte stressas av dem bakom."

"Varför bromsar du redan här?
Har din lärare sagt
att du ska göra så?"

"Du bromsar alldeles för sent
när det kommer ett ljus
och det är bara tur
att det slog om."

"Mamma kör idag!"
Till Sjöbo, Skivarp, Dalby,
och "Du kör ju jättebra!"

"Jag tycker inte att du
ska köra landsväg alls
förrän vi är fullständigt klara med stan"

Jag är en åsna
och jag hoppas att jag snart
får lappen så jag kan
övningsköra själv!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP