Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrskenet

Frågan är om fyren
med sitt starka sken
visar oss var grundet är
eller vägen hem?

Frågan är om dimman
som lägger allt i vadd
ger oss isande kyla
eller ombonar allt?

Frågan är om dagen
i ett ögonblick
är på väg att växa
eller dö?

Frågan är om fyren
leder oss hem?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 100 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP