Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andfrieri

Ett andlöst vackert andpar
en anddrake och en andhona
andas tillsammans i andäktig enhet-
"Vill du ha andägg och andungar med mig?"

"Jo, om du tar din andel av andsvaret!"




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:49



Bookmark and Share


  Sway
Den här var en riktig diamant ;-)
2009-04-12

  Måna N. Berger
Kvackert! Rom-and-tiskt :)
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP