Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En särskild sorts sol

Det är en särskild sorts sol
som lyser i gryningen över sjön
när vi är här alldeles själva.

Det är en särskild sorts sol,
varmare och mer gyllene
för den får lite ljus av dig.

Det är en särskild sorts sol
som tänder dagen
med hjälp av guldet i dina ögon!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2009-04-12 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP