Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God dag

En god dag
kan vara så enkelt
som att ha tid att vänta
på att kunna mata
en nästan tam
fågel...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2009-04-13 17:38



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ja, mer än så behövs verkligen inte för en god dag...vissa dagar
2009-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP