Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten

När kraften nästan är slut
och koncentrationen är inställd på överlevnad, bara,
då kan en hjälpande hand

med ett litet pekande finger
visa på möjligheter som man aldrig kunnat föreställa sig
och ge människan en ny chans.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP