Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammalt foto

Ett foto från en dåtid
som kändes helt nyss
gjorde om till forntid
mitt liv.

Vad vi var unga
och tänk så små-
hur klarade vi av allting
då?

Inuti mig själv
känner jag mig ung
men när jag ser på bilderna
vill jag gråta.

Vart tog tiden vägen?
Hur kunde jag glömma allt?
Varför lät jag dagarna
bara glida iväg?

Jag minns att det var svårt
att klara ut vardagen då.
Nu kan jag se tillbaka
och trösta mig.

Jag ska sätta upp fotot
inte för att plåga mig
utan för att minnas-
Detta var också jag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jättefina rader..kan känna igen
man tar sig en titt på de gamla fotona ibland
2009-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP