Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hamn

En dag som vilken som helst
har båten förtöjts
spolats ren
lastats av

alla förtöjningar surrade
alla prickar ordnade
alla nät lagade
ankrad

ingen vind över vattnet
ingen våg över sjön
ingen tvingande
rörelse ut

bara sakta, sakta gunga
lugnt, lugnt i hamnen
bara vara en afton
vila i hamn.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 124 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP