Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbrott

Tidig tidig morgon
träbackar lastade
garnen ombord
kaffe och korvsmörgåsar i hytten

en dag till på sjön
den för årstiden vanliga rundan
mata upp gårdagens garn
lägga i nya

fångsten
sprattlande färsk
och så skräp
att sortera bort

sol
smörgås
kaffe
prat

mera arbete och sedan
puttra hem
nöjd och tillfreds
kan man vara en sån dag.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP