Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma för 23 år sen!


Barnvagnen

Nu har jag gått runt hela stan
och aldrig har det varit så lite folk
inte en kotte träffade jag
fast jag höll utkik!

Gata upp och gata ner
och i affären tre gånger
men ingen träffade jag
att prata med.

Det var ju konstigt, tycker jag,
att ingen såg mig där jag gick
med barnvagn genom stan
och lyste "mormor"!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2009-04-17 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP