Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skåne igen

Åkrarna...
Ni vet-
Hagarna...
Ni minns-
Vindarna och rymden
och slingriga vägar,
steniga gärden.
Mylla och himmel
spänner bågen
och strängen sjunger-

En kråka lyfter.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-18 23:03



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
"En slaga går
en slaga slår
långt borta i mitt blod..."
Bodde två ljuvliga år i
Skanör . den gamla
stadsgränsen mot
Falsterbo följde min
sekelgamla sten-
gärdsgård.
Varmt tck för en storfin
bild!
Carl-Erik
2009-04-19

  ~Hope~
jag vet och jag minns, fantastiska skåneland och du beskriver det så bra.
2009-04-19

  Sturesdotter
Skåne i mitt hjärta!
2009-04-19

    Annika J
Jag tycker mycket om den här dikten. Just de få orden gör att läsaren fyller i med sin erfarenhet.Verkningsfullt!
2009-04-18

  thyra
Underbart och precist! Fint!
2009-04-18

  LenaJohansson VIP
vet en del om skåne. det är så vackert. fin bild!
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP