Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mer, aldrig mer

Kramar fast vid din arm
trycker in dina blodådror på handen
känns som maskar under min fingertopp.
Tar fram min medicinska uppslagsbok
läser formler som får ditt blod att stanna
din hud blir kall
jag släpper din arm med ett tjut
aldrig mer
aldrig mer.




Fri vers av syster pion
Läst 562 gånger
Publicerad 2005-09-16 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

syster pion