Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fukt som stiger

Gassande värme
drömma vi stundom
i fjärran land
en sumpig strand

icke så vackert
som jag ville
för sömnen tog oss hit
där vi har varit förr

söker något- en planta?
En särskild läkande planta
till den botaniska trädgården
i landet med snön.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2009-04-19 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP