Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts huvudvärk

Det är klart att du har huvudvärk
för din oro vågar du inte uttala högt
då barnet kan höra och förstå

Jag kommer med vatten och en tablett
och lägger en hand på din panna
och önskar att jag hade magiska ord

Jag vet mer än du tror om hur det känns
för jag har mångas långa nätter
som minne i handflatan

Och din flackande blick
säger mer än något
om hur förfärligt detta är.

Hokuspokus, imorgon blir allting bra
vill jag så gärna lova.
Men det är båg.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2009-04-19 23:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja visst ville man ha magiska händer när man möter lidandet...
mycket ömsint och vacker text
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP