Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt mig vila i kärlek

 

 

när jag är trött
låt mig vila hos dig en stund
vända livet rätt igen


om jag är rädd
när stunden isar min själ
låt mig hålla din hand


smek mina ögons rädsla
bara för en sekund
låt mig vila i kärlek




Fri vers av kath
Läst 288 gånger
Publicerad 2005-09-17 09:38



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ljuvligt vackert och poetiskt.
2005-09-17

  Hans w-art Westlund VIP
kom
2005-09-17

  Poetapobre
vackert mer av sån vill vi läsa, grattis
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath