Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en vän jag känner genom hans varma ord ....


i mina drömmars land

 

 

så i mina drömmars land
där verklighetens blommor planteras
bredvid flodens sorgsna flöde

vänder jag mina steg
följer flodens slingrande väg


iakttar hur min sorg följer livet
försonas
reser med glädjen och sorgen
hand i hand


och vilar hos en vän när natten blir för mörk




Fri vers av kath
Läst 277 gånger
Publicerad 2005-09-17 10:33



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
så vacker. underbar. tack.
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath