Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på regn



Ja så var trädgården fixad och klar
hoppas nu på regn endera dagen
njuter hästhov och maskros i hagen
väntar kvällens symfoni och serenad
koltrastar och björktrastars sång kaskad

Gräset är klippt och räfsat
rygg och muskler jävlas
men våren tar bort all pina
kom värme, kom sol
men framförallt lite regn

Snart väntar sommarn
glittrande grön bakom
syren och björkhäng
naturens lövade säng
där sköna drömmar slår in
drabbar hjärtan och sinnen

Kom och värm mig glad!







Fri vers av DanSan
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-04-21 15:05



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Ja verkligen underbart
i väntans tider
2009-04-22

  Miss Mod
I väntan, våren brukar komma med sitt regn, även i år kanske? Fin vårlängtan, Du skrivit.
2009-04-22

  peter markurth
bra
2009-04-22

  Betlehemsstjärnan VIP
Får riktig vårkänsla av denna underbart vackra skrift./B
2009-04-21

  Måna N. Berger
Solen hör dig, hon kommer, men först ska hon fixa lite regn för din trädgård :)
2009-04-21

    Maria Malm
Dessa rader värmer, fyllda med sommarlängtan, en sån kylslagen dag som idag.
2009-04-21
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan