Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blundar nu

 

 

och leken blir allvarsam
där bitar av mig upphör


på den vaknande dagens kant
smeker jag dina sovande ögon
och bakom den stängda dörren
lämnar jag den längtan du bär 


på mina vägar väntar drakar
blundar nu, ensam utan dig








Fri vers av kath
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-09-17 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath