Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriket

Det är tur, Marta,
att du inte ser ut som Ordförande Mao
nuförtiden
och inte tyckte jag du gjorde det då heller
men när jag skulle måla av den där bilden
då blev den ganska märklig...

Och det är tur, Marta,
att du inte lika ofta blir sådär arg
nuförtiden
om du inte får mat på stört
för det var en ganska jobbig tid-

Men Marta,
jag minns hur glad du blev
och söt när du log
genom tårarna
i din rosa sparkdräkt...

Det är synd
att du så sällan ler
nuförtiden
genom tårar
i en rosa sparkdräkt...




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 07:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP