Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bamse

Bamse är lugn och trygg
och har funnits där hela livet
Bamse kan vara tyst
i månader och sen plötsligt ringa

då har han varit nånstans
i Maputo eller Beira
och tittat på nåt vattenprojekt
och fått sand i skorna kanske...

Men jag blir alltid glad att höra
brummandet i luren
"Nu är jag hemma, och hur har ni det?"
Min lillebror i Sollentuna.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 07:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP