Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Torstens


Litet barnbarn

Den lilla handens
lilla finger
griper över morfars hand

ett tag så stadigt
nyper till
och håller honom fast.

Den lilla handen nöp visst till
också om ett hjärta.
Det är en tår där
på kinden.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-26 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP