Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EXTAS



Jag vattnar tårar i jord
och trampar cementplattor
i glädjes yra

Dina skratt sänker mig åter
i krampers yra mellan tid
och Fenix uppståndelse

Känner mig så nära
på den jord som skakar
försakar

förflutna minnen
utsmetade i ett askfat
av gräddade kolor

Hallonkyssar på längtande läppar
smekta höfter under solvarm himmel
betraktad av dina blå










Fri vers av DanSan
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-27 09:41



Bookmark and Share


  Nasrin
Längtan Att vänta på Fenix uppståndelse.
Mycket vackert!!!!!
2009-05-05

    ej medlem längre
Wow mycket längtande o vackert, underbart skrivet!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan