Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byggde stormskydd




 

de varma orden kröp in
förenade hjärtats halvor
vaggade oron till sömns


byggde stormskydd
där det brustna hämtar kraft
och det ljusa livet blandar sin färg




Fri vers av kath
Läst 276 gånger
Publicerad 2005-09-19 09:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fin känsla i dikten benjamin
2005-09-20

  Anders P VIP
du skriver varma ord om varma ord och deras helande inverkan. tänkvärda och vackra bilder, skört men ändå starkt.
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath