Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sänder tankar

 

 

väntade i det stängda rummet
sände tankar till min räddning
och när du smög förbi
anade jag knappt din skugga

för du besökte mig aldrig
svepte bara över ytan
och jag förbjuder mig att se


sänder tankar till min räddning
gömmer mig i det skydd tårar ger




Fri vers av kath
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-09-19 13:37



Bookmark and Share


    Mejja
Ja ibland måste vi skydda oss själva i ett eget litet krypin. Vackert fångat i ord så lagoma (inte för lite och inte för mycket ord - det e du expert på!)
2005-09-20

  Deva
Kanske är det en sorg över att inte bli sedd av någon som står dig nära. Levande och utlämnande dikt.
2005-09-20
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath