Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drakars eld

 

 

se hur dagen bryter in
ensamhet än vid min sida
fångad i mitt hjärta evigt


men i min värld av sagor
på springarens rygg
väntar kärleken


som inte värjer för drakars eld




Fri vers av kath
Läst 473 gånger
Publicerad 2005-09-21 07:54



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
tack. du hjälpte mig avsluta en haiku:

växande kärlek

för övrigt var det en alldeles ypperlig text som visar på insidan och skalet hos människor, inte alltid är som det ser ut att vara. det kan finnas fantastiska kärleksfulla världar inom en. det gäller bara att lyssna...
2005-09-21

  mariann
Tycker mycket om denna.
Börja lite sorgligt för att sen
lysa upp "i min värld av sagor".
Först känns ensamheten och sen kommer hoppet.
Fint.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath