Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det sköra

 

 

det sköra i mig
lämnade jag
hos dig

att se

när skyttegraven var mitt hem




Fri vers av kath
Läst 442 gånger
Publicerad 2005-09-21 08:17



Bookmark and Share


  karenina VIP
jag kan inte skriva så mkt till denna dikt förutom att den grep tag i mig, dina få fina väl avvägda rader talade rakt till mig, tack!
2005-09-23

    sphinx
detta är bra.. och dina texter får fram poänger i det lilla formatet. Bra!
2005-09-23

  Dilsewat
tung avslutning... skyttegrav !
2005-09-23

  Myself
den ska jag spara att läsas om o om igen.
2005-09-22

  Ola Rydberg
Åh du kan verkligen
få till det
2005-09-22

  Hans w-art Westlund VIP
"mitt sköra foto" skulle passat som första mening...
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath