Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till de ord våra hjärtan samlat

 

 

i mörkret kring den nalkande dagen
svävade stjärnors tankar
lyssnade till de ord våra hjärtan samlat


lyste klarare till tröst för det sköra i oss




Fri vers av kath
Läst 200 gånger
Publicerad 2005-09-21 08:34



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Kort, vacker, med bra ordval, ett par snygga alliterationer och ett underbart slut.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath