Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TBC-vård i Varberg?

Lika fria fantasier, men nr tre av tre




Vår vid havet

Det var ett tåg
monstret som drog vagnarna
söderut

De reste själva
tillsammans med många andra barn
och damen med den stärkta hättan

Många grät
men inte systrarna som hade varann
en stor och en liten

I undersökningsrummet
fick de klä av sig
och visa revbenen för doktorn

De fick visa att de kunde hosta
de fick nya kläder
och de fick ligga till sängs länge

Men när sommaren kom
kunde den lilla gå igen
och den stora lärde sig simma i havet

Sen drog tåget dem hem
till Norrland
och Far.

 



Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-22 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP