Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glitterlek

Jag går in i ditt rum -
golvet är bestrött av glitter
din säng glittrar
och glittret kryper in i ditt bandage

Lekterapin har lyckats
få dig att leka
och pyssla med glitter.

Jag kämpar
för att hålla dig smärtfri
och för att sticka dig
utan att förgripa mig

men det är på lekterapin
som du kan leka
och pyssla med glitter.

Jag går försiktigt in i ditt rum -
på golvet som är bestrött av glitter,
ser på dig i din glittriga säng
och kontrollerar ditt glittrande bandage.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-23 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP