Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salighet


Vinterknölade fötter
plogar lystet i frodigt täcke
andas klorofyll

beiget hölje
plirar girigt
mot molnens luckor

öppen himmel
prunkande jord
salighet mittemellan




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-26 12:41



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jag kan inte annat än instämma fullständigt med korpfjäder här!!!!
2009-05-28

  korpfjäder
så talar en trädgårdsfantast med jord under naglarna.. äntligen med tårna i myllan!
Salighet är nog byggt av sånt som jord och klorofyll!
2009-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP