Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingstdagen 2009 Mors Dag


Hänryckning


Gud
Skapare, Försonare, Livgivare

jag tror faktiskt
att Du förstår mig
att Du inte ens behöver förlåta mig
att Du helt enkelt tar emot mig

Ditt barn
utan strumpor och skor
utan bibel och psalmbok
utan uniformer och ritual

idag faller jag för frestelsen
att hänryckas
ut i verkligheten
in i Din Gudomliga Natur




Fri vers av Gunnel André VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-31 09:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Naturen är hänryckande, sannerligen!
2009-07-24

  korpfjäder
Om verkligheten alltid fick vara det som var den största glädjen tror jag vi alla skulle vara hänryckta. Ständigt inryckta tillbaka till det som är gratis...
Också jag frustar i gräset!
2009-05-31

  Suzy med punkterna
Fint;=)
2009-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel André
Gunnel André VIP