Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kungen på torget

Kebabmannen har inget namn
han heter ju Kebabmannen...
Gunnel som säljer blommor heter Gunnel
men det heter inte Kebabmannen

Det är kö vid hans röda bil
särskilt vid lunchdags
och han är billigast och godast
i hela stan, vår Kebabman.

Nej, jeg har inte smakat på
själva Kebebmannen
men på hans meny
och den är bäst!

Om vi varannan månad
handlar där då ska det vara
fem blandade kebab och falafel
med vitlök och peperoni, ja, då

Sen ska det vara en
som är bara kebab
utan lök och peperoni
och med mild sås.

Då får resten av kön vänta
så därför handlar vi rätt sällan
Men det är en fest
när vi har köat hos den fräscha

Kebabmannen!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-02 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP