Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakt

Nedlagt byte
en hjort som nyss

stora ögon betraktade
speglades i sankvattnet
 
hundskallen upphetsade röster
en pulka över mossmarken

ekot kot kot ot ot
skott skott skottet

värken molande i axeln
och upphetsning och blodsmak

iver och ånger och lust
stövlar vassa knivar aldrig mer

- Ska du med ut imorgon?
- Självklart!




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-03 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP