" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




* * * Befriande ögonblick * * *

 

 

Med dina ögon såg jag världen
utan att analysera, bara njöt
att allt bara är just så
som den är, utan frågor

 

Genom ditt leende kände jag
den omedelbara glädjen
fångat ögonblick som försvinner
i nästa, även leendet

 

Dina fingrar i en allvarlig koncentration
där du försöker föra dem mot målet
tills du når det, spricker hela ditt ansikte ut
i ett underbart skratt, som når mitt hjärta

 

Älskade guddotter, du tar min hand
i din, så befriande visar världen
jag glömde

 

och vägen ligger öppen

 

©




Fri vers av Juli
Läst 619 gånger
Publicerad 2005-09-24 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli