Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsunder

Som nyfödd står jag
rosig i skinnet
och ren

Torkar håret
och smörjer
mina ben

Så kan jag möta
utan att tveka,
dagen sen

Vatten som rinner,
vardagsunder
igen.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-03 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP