Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löftet

nu

lovar jag

att aldrig mer

skämmas över att vara

den fattiga arbetarens avkomma




Fri vers av Tobbe
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-09-25 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe