Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skamligt



att skämmas över sin familj
är att lura sig själv

att lura sin familj
är att skämma ut sig själv




Fri vers av Tobbe
Läst 679 gånger
Publicerad 2005-09-25 16:36



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Precis så är det - absolut
2005-09-25

    SerenitySearch
Korrrrrekt!
2005-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Tobbe
Tobbe