Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga!

Våga inte
peta hål på mig
och fråga hur det är!

Våga inte
se medlidsamt
och sucka!

Våga inte
räcka mig en nedlåtande
hjälpande hand!

*

Våga fråga
om jag vill gå en promenad
med dig.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-15 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP