Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vill man inte se....


Lurad

Så tror du att du är viktig

du söker bekräftelse

genom kroppars möte

osäkerheten lyser

ur blinda ögon

som inte ser sanning

förlorad i en känsla

tror du att du älskas

men du vet inget

för sanningen bär jag

och där du finns

är endast lögn

varför lyssnar du inte

på mina ord

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-16 19:27



Bookmark and Share


  glittertindra
när det som är verkligt är uppenbart men skygglapparna är på...
2009-06-17

  Ronny Berk
kraftfull poesi som väl förmedlar känslor av vad just rubriken förespeglar
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP